Εξυπηρέτηση Πελατών

Παράδοση και επιστροφές Teesa

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τα ψώνια στην Teesa. Ακολουθούν οι πολιτικές παράδοσης και επιστροφής μας για να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποστολή και παράδοση

Η αποστολή και η παράδοση είναι η χρέωση για την επεξεργασία παραγγελιών μέσω διαδικτύου, την επιλογή στοιχείου, τη συσκευασία, τη μεταφορά και το χειρισμό. Δεν εγγυόμαστε τους χρόνους παράδοσης, αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς εκτιμήσεις.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής και παράδοσης υπόκεινται σε αλλαγές και καθορίζονται κατά την παραγγελία σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης προϋποθέτει ότι οι παραγγελίες θα πραγματοποιηθούν πριν από τις 12:00 το μεσημέρι. Οι εντολές που τοποθετείτε με την Teesa αργά την Παρασκευή ή το Σάββατο δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέχρι τη Δευτέρα.

Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας . Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αποδεχθούμε με ευχαρίστηση την έγκαιρη επιστροφή των μη χρησιμοποιημένων εμπορευμάτων. Τα μεταχειρισμένα εμπορεύματα δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο αν είναι ελαττωματικά. Τα επιστραφέντα εμπορεύματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη συσκευασία και τις ετικέτες του πωλητή και να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή τους. Μπορεί να ισχύσει ένα τέλος παραλαβής ή / και ανάκτησης. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Επιστροφή δώρων

Όταν επιστρέφει ένα δώρο, μια δωροκάρτα Teesa θα εκδοθεί στον παραλήπτη για το ποσό του επιστρεφόμενου εμπορεύματος. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές online.

Επιστροφή εμπορευμάτων μέσω ταχυδρομίου

Στο πίσω μέρος της συσκευασίας που συνοδεύει την παραγγελία Luma, παρακαλείστε να σημειώσετε τον λόγο (ή τους λόγους) για επιστροφή και αν θέλετε να ανταλλάξετε τα προϊόντα ή να λάβετε πίστωση / επιστροφή χρημάτων (ανάλογα με την αρχική μορφή πληρωμής).

Επισυνάψτε το τμήμα επιστροφής του καλύμματος συσκευασίας με τα αντικείμενα σας. Χρησιμοποιήστε μία από τις ετικέτες επιστροφής που παρέχονται στο μπροστινό μέρος του δελτίου συσκευασίας για να διασφαλίσετε την κατάλληλη διεύθυνση επιστροφής και τις πληροφορίες πίστωσης. Τα κλειστά αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν με τη χρήση της επίγειας μεταφοράς.

Η επεξεργασία των επιστροφών μπορεί να διαρκέσει 10 έως 14 ημέρες.