Καθαριστικό Φούρνου, Γκριλ & Τζακιού

SKU
TSA0020
Διαθέσιμο
6,00 €
Επισκόπηση

Επαγγελματική προετοιμασία για τον καθαρισμό των λειτουργικών βρωμιών που δημιουργούνται σε φούρνους, τζάκια και σε πλάκες σχάρας ψησίματος και σχάρες.

Πλεονεκτήματα

Τι προσφέρουμε

  •  Δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα
  •  2 χρόνια εγγύηση
  •  Εγγύηση ποιότητας
  •  Αποκλειστική αντιπροσωπεία

Επαγγελματική προετοιμασία για τον καθαρισμό των λειτουργικών βρωμιών που δημιουργούνται σε φούρνους, τζάκια και σε πλάκες σχάρας ψησίματος και σχάρες.

Αφαιρεί γρήγορα κατάλοιπα καπνού και λίπη που προκύπτουν από τη διαδικασία τηγανίσματος, ψησίματος και καύσης.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε λερωμένες επιφάνειες και ως διάλυμα για να διαβρέξετε αρχικά εξαιρετικά βρώμικες επιφάνειες.

Περισσότερες Πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε το παρασκεύασμα στην επιφάνεια που έχει καθαριστεί με κρύο νερό και στη συνέχεια αφαιρέστε τους λεκέδες με χαρτοπετσέτα. Σε περίπτωση επίμονων λεκέδων, επαναλάβετε τη διαδικασία. Αφού αφαιρέσετε τη βρωμιά, πλύνετε την καθαρισμένη επιφάνεια με χλιαρό νερό. Σκουπίστε. Μην αφήνετε το σκεύασμα να στεγνώσει - χρησιμοποιήστε αφαλάτωμα για τυχόν κατάλοιπα μετά το παρασκεύασμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ισχυρή δράση. Δοκιμάστε σε μια μικρή περιοχή πριν τη χρήση. Μην χρησιμοποιείτε σε επιφάνειες από αλουμίνιο, κασσίτερο, ψευδάργυρο και τεφλόν. Χρησιμοποιείτε σε ψυχρή συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες καθαρισμού που συνιστά ο κατασκευαστής του εξοπλισμού.

Προφυλάξεις: Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και βλάβες στα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φορέστε προστατευτικά γάντια / προστατευτικό ρουχισμό / προστασία ματιών / προστασία προσώπου.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: ξεπλύνετε το στόμα. Μην προκαλείτε εμετό.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή τα μαλλιά): Αφαιρέστε / Αδειάστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό / ντους.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, εάν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε το ξέπλυμα. Αποθηκεύστε σε ασφαλές μέρος, μακρυά από παιδιά.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό